Undgå skilsmisse!

Vågner du op hver morgen ved siden af din kæreste/ægtefælle og mærker, at I er på helt skæv kurs? Med skænderier, manglende nærvær, ondt i maven og/eller ensomhed? Noget af det mest ensomme i hele verden, er at føle sig ensom sammen med en partner, som man burde føle sig forbundet med. Kender du det?

Siden 2016 har jeg – qua min egen skilsmisse og igennem samtaler og forløb med 100vis af skilte – lært hver en celle i ”skilsmissens anatomi” at kende. Følelsesmæssigt, mentalt – og økonomisk – er det en VOLDSOM omgang for mange. Og for børnene, der sidder i klemme i midten.

Jeg sidder med SÅ meget viden, der kunne redde mange ægteskaber! Eller i det mindste sørge for en ”god” skilsmisse for alle parter.

Så hvis du og din partner har det svært i parforholdet og kan se, at skilsmissen/breakup truer i horisonten, hvis I fortsætter som nu, så vil jeg rigtig gerne tale med jer!

Det foregår i form af en samtale på 30-60 minutter over telefonen, hvor jeg spørger ind til jeres udfordringer, og hvor du til gengæld vil få mulighed for at vende situationen med mig, enten alene eller sammen med din partner. Samtalen er både gratis og helt fortroligt.

Det er dyrt at blive skilt. Det er dyrt økonomisk, men det er især dyrt følelsesmæssigt. Både for voksne og for børn. (Undersøgelser viser, at 1/3 af alle skilte stadig har uforløste følelser i klemme 10 år efter skilsmissen. Og jo, alle siger “det bliver IKKE mig!”, men det gør det altså for 1/3 af os).

SÅ hvis du – eller nogen du kender – har det svært i parforholdet og kan se, skilsmissen true i horisonten, og som GERNE vil kæmpe for det, så er dette noget for jer.

I har måske allerede prøvet parterapi uden effekt, eller I har ikke lyst til parterapi. Dette er noget helt helt andet. Der bliver ingen graven rundt i fortiden, eller hvem der tager opvasken. Her er fokus på at bygge kompetencer, få konkret viden og praktiske redskaber hver især. Her er der ingen, der skal stå skoleret eller lave den anden om. Her bliver I begge gjort kompetente, så I kan håndtere det svære. Sammen.

Skilsmisse er rocker-hårdt! Og græsset er oftere ikke grønnere på den anden side. Du ender alligevel samme sted med en ny, hvis du ikke udvikler dig. Og når du udvikler dig, blomstrer og tager ansvar, tror du så din partner kan blive forelsket i dig igen? Og omvendt? Skylder du ikke i det mindste at prøve det af? For dig selv, for din partner, for jeres børn?

Og hvis I ikke kan finde hinanden igen, så har I hvert fald fået værktøjerne til at gennemgå en kompetent skilsmisse. Som ikke ødelægger jer eller jeres børn, men får jer sundt og roligt videre. For når man først står på hver sin side efter skilsmissen, så er der meget, der let går galt, når man ikke længere er på samme “hold”. I’ve seen it all!

Book en gratis samtale her: ladyboss@ladybosses.dk

© 2022 Vienna Meditation