Ladyboss-metoden®

Ladyboss-metoden®
Jeg har udviklet Ladyboss-metoden® under min egen krise, hvor jeg ikke følte, at almindelig psykolog-hjælp og terapi virkede. Jeg sad stadig fast i krisen efter flere år.

Ladyboss-metoden® er en livsuddannelse, det er konkrete og praktiske livskompetencer til at håndtere livets op- og nedture.

Ladyboss-metoden® handler om at have redskaberne til at tage kontrol over det indre, når det ydre ikke lader sig kontrollere.

Jeg underviser i Ladyboss-metoden® på personlige VIP-forløb og på gruppeforløb. (Læs også mere om Skilsmisse Bootcamp her eller Lev som en Ladyboss® her)

Men Cat, hvad er der egentligt så særligt ved Ladyboss-metoden® , og hvorfor virker den så godt på livskriser som fx hårde skilsmisser, hvor man har ondt i maven, svært ved at sove, tanker der kører i ring, vrede og sorg der er ved at æde én op“?

Åh hvor er jeg dog glad for, at du spørger!
(Og læs i øvrigt også om, hvad en Ladyboss® er her: Hvad er en Ladyboss? )

Først og fremmest så er INDHOLDET anderledes og effektivt, fordi det er:

– konkrete praktiske værktøjer målrettet din situation
– det er kompetencer, som du kan bruge resten af livet. Ligesom at lære et nyt sprog
– en konkret gennemtestet køreplan, så du ved præcis, HVAD du skal gøre og HVORNÅR
– det er både øvelser, undervisning og hands-on-træning
– det tager udgangspunkt i hvordan hjernen fungerer og i, hvad der virker i praksis
– det ikke tager udgangspunkt i fortiden og i, hvad han/hun sagde og gjorde, men går direkte til dét, der virker. Så du kan komme hurtigst muligt videre.

Så er FORMEN også helt anderledes:

– Fx er vores sessioner præcis lige så lange, som der er brug for. Det betyder, at vi ofte taler sammen i 2 timer ad gangen. For vi taler sammen præcis så længe, der er brug for det den dag! Du bliver ikke kylet ud, fordi kl. er 15.30, og nu kommer næste klient;)

– Derudover så kan du altid tage fat i mig, hvis det brænder på nogle gange. Hvilket det altid gør i livet! Så jeg har fx siddet både om søndagen og guidet ifht. muligheder for at håndtere uventede situationer, jeg har siddet om lørdagen og heppet inden et svært møde med ex-manden, eller jeg har stået om aftenen, mens jeg lavede mad, og talt svære situationer igennem, som kunder havde været ude for i løbet af dagen osv. osv.

– Det betyder også, at jeg ikke har så mange kunder ad gangen, da jeg gerne vil vie min tid og energi til dig, så du bliver set og hørt og kommer sikkert i mål! Der er ingen fabriks-arbejde her, men kunder der bliver holdt i hånden og holdt af, til de kommer i mål og kan selv.

Det er så ensom en proces at blive skilt! Derfor giver jeg mig 100% til mine kunder. Fordi jeg brænder for at kunne hjælpe den enkelte i mål, så de ikke skal bruge årevis i smerte, som jeg selv gjorde.

Det er også derfor, at Ladyboss-metoden® ikke tilbydes i enkeltsessioner, men kun på længere forløb. Fordi det er en TRANSFORMATIONSPROCES, hvor du bliver holdt i hånden af mig personligt hele vejen igennem – det er ikke en almindelig ”coaching-session” eller en ”terapi-session”.

Hvis du er nysgerrig på, om Ladyboss-metoden® er noget for dig efter din skilsmisse (både hvis du er nyskilt og hvis du har været skilt længe, men stadig hænger fast i fortiden) eller i andre svære perioder i dit liv, så kontakt mig for en gratis og afklarende samtale her:

ladyboss@ladybosses.dk

Læs mere om, hvad en Ladyboss® er her: Hvad er en Ladyboss?

© 2023 Vienna Meditation