Ladyboss-metoden

Ladyboss-metoden og Skilsmisse Bootcamp
Skilsmisse Bootcamp og undervisning/coaching via Ladyboss-metoden er skræddersyede personlige VIP-forløb. (Læs også mere om Skilsmisse Bootcamp her )

Men Cat, hvad er der egentligt så særligt ved Ladyboss-metoden, og hvorfor virker den på fx hårde skilsmisser, hvor man har ondt i maven, svært ved at sove, tanker der kører i ring, vrede og sorg der er ved at æde én op“?

Åh hvor er jeg dog glad for, at du spørger!

Først og fremmest så er INDHOLDET anderledes og effektivt, fordi det er:

– konkrete praktiske værktøjer målrettet din situation
– en konkret gennemtestet køreplan, så du ved præcis, HVAD du skal gøre og HVORNÅR
– det er både øvelser, undervisning og hands-on-træning
– det tager udgangspunkt i hvordan hjernen fungerer og i, hvad der virker i praksis
– det ikke tager udgangspunkt i fortiden og i, hvad han/hun sagde og gjorde, men går direkte til dét, der virker. Så du kan komme hurtigst muligt videre.

Så er FORMEN også helt anderledes:

– Fx er vores sessioner præcis lige så lange, som der er brug for. Det betyder, at vi ofte taler sammen i 2 timer ad gangen. For vi taler sammen præcis så længe, der er brug for det den dag! Du bliver ikke kylet ud, fordi kl. er 15.30, og nu kommer næste klient;)

– Derudover så kan du altid tage fat i mig, hvis det brænder på nogle gange. Hvilket det altid gør i livet! Så jeg har fx siddet både om søndagen og guidet ifht. muligheder for at håndtere uventede situationer, jeg har siddet om lørdagen og heppet inden et svært møde med ex-manden, eller jeg har stået om aftenen, mens jeg lavede mad, og talt svære situationer igennem, som kunder havde været ude for i løbet af dagen osv. osv.

– Det betyder også, at jeg ikke har så mange kunder ad gangen, da jeg gerne vil vie min tid og energi til dig, så du bliver set og hørt og kommer sikkert i mål! Der er ingen fabriks-arbejde her, men kunder der bliver holdt i hånden og holdt af, til de kommer i mål og kan selv.

Det er så ensom en proces at blive skilt! Derfor giver jeg mig 100% til mine kunder. Fordi jeg brænder for at kunne hjælpe den enkelte i mål, så de ikke skal bruge årevis i smerte, som jeg selv gjorde.

Det er også derfor, at Ladyboss-metoden ikke tilbydes i enkeltsessioner, men kun på længere forløb. Fordi det er en TRANSFORMATIONSPROCES, hvor du bliver holdt i hånden af mig personligt hele vejen igennem – det er ikke en almindelig ”coaching-session” eller en ”terapi-session”.

Hvis du er nysgerrig på, om Ladyboss-metoden er noget for dig efter din skilsmisse (både hvis du er nyskilt og hvis du har været skilt længe, men stadig hænger fast i fortiden), så kontakt mig for en gratis og afklarende samtale her:

https://catsladybosses.wufoo.com/forms/gratis-afklarende-samtale/

© 2021 Vienna