Referencer

DET ER DE BEDSTE PENGE, JEG NOGENSINDE HAR GIVET UD!”
Jeg er dig evig taknemmelig over at du krydsede min vej, på det rigtige tidspunkt og at jeg greb bolden.

Jeg kunne ikke sidde i dag og være glad, nyde livet (trods corona isolering) som jeg gør nu, uden det var for din hjælp.


Din måde at dele dine egne oplevelser og historie, har gjort, at jeg ikke har følt mig alene og forkert. Du har givet mig et sted, hvor jeg kunne forklare mine tanker eller bare kunne sige alt uden filter og hvor jeg har fået konstruktiv feedback, som jeg har kunne bruge.
Du har givet så meget af dig selv og har vist/mærket, når man havde brug for ekstra opmærksomhed.


For eksempel, da du fulgte mig, da jeg skulle til konfirmation, hvor min ex også var der. Din opbakning og støtte var uundværlig.
Og da jeg skulle have den svære snak med min ex om vores barns konfirmation, der var du der også og forberedte mig, hjalp mig med at se flere sider, for at komme i mål med det som jeg syntes var vigtigt.


Tak er kun et fattigt ord til dig, du vil være i mine tanker til evig tid.


Du var præcis den person, jeg havde behov for og så kom du lige på det mest perfekte tidspunkt, hvor jeg havde fundet ud af, at det ikke var farligt at række ud for at få hjælp.
Det er de bedste penge jeg nogen sinde har givet ud. Hold da op jeg har fået meget mere end jeg har betalt for, alt det arbejde du ligger i forløbet, det er overvældende.


Man kan virkelig mærke, at du brænder for at hjælpe andre kvinder, som står i den situation du selv havde stået i.


Du er den ultimative LADYBOSS!!! TAK

Alice

“NU VED JEG ENDELIG, HVAD JEG SKAL GØRE, NÅR JEG FØLER MIG OVERVÆLDET, TRIST ELLER FÅR ONDT I MAVEN OVER NOGET”.
“Catrine er den eneste, der har formået at forklare mig og lære mig, HVORDAN jeg håndterer mine følelser, når jeg føler mig overvældet og trist, eller får ondt i maven over noget.

Jeg har selv tidligere i mit liv spildt mange penge på terapeuter, som ikke har hjulpet mig. Og det er her, jeg er så glad for Catrines forløb, fordi det er så dejligt konkret, og fordi det ikke sovser rundt i fortiden og derved vedligeholder smerten”.

Og så er det dejligt, at øvelserne har hjulpet mig med at være mere kærlig og accepterende over for min krop!

Og mht. min ex og hans liv og valg, så er han meget langt væk nu. Det er sgu rart. Der er en verden til forskel på, hvordan jeg havde det med ham, da jeg først kontaktede dig. Og så nu. Jeg føler mig vitterligt ægte FRI af ham og det han bød mig <3

Du har så bare været meget bedre end alle til at forklare og formidle præcist HVAD man gør. HVORDAN man gør. Det er unikt. At du får budskabet ud, så jeg fatter hvad jeg skal<3. Så jeg vil faktisk påstå her, at du kan noget unikt og har lært mig noget, som ingen normalt lærer fra sig. Det er helt vildt”

Barbara


”DET ER NOGLE AF DE BEDSTE PENGE, JEG NOGENSINDE HAR BRUGT! NU SOVER JEG ALTID ROLIGT OM NATTEN”
Janne har været igennem et forløb med Ladyboss-metoden. Hun er godt nok ikke skilt, men havde hørt, at processen også virker ift. at kunne håndtere fx jobrelaterede udfordringer i ro og balance.

Og allerede efter første session kunne hun mærke en tydelig forskel! Og efter få gange kunne hun sove roligt om natten, lige meget hvad der ellers foregik i hendes liv af stressende og udfordrende ting.

Situationer, der før ville have givet Janne vågne nætter, er ikke længere noget, der holder hende vågen. Hun ved nemlig, hvad hun skal gøre for at håndtere det.

Nu sover jeg som en sten og dealer med det i dagtimerne, hvor jeg så kan være udhvilet og rationel. Min saglighed er langt større, og derfor mærker jeg også at blive taget mere seriøst”.

Tænk hvis jeg havde lært denne metode tidligere i livet!”, griner hun, ”det kunne godt nok have sparet mig for mange lange og bekymringsfyldte nætter!”

Men det er aldrig for sent at lære det! Så nu har Janne fået en værktøjskasse for resten af livet og er blevet en sand Ladyboss!

Og som hun siger: ”Hos dig har jeg lært nogle ting på en sådan måde, at de er blevet en naturlig og helt ubevidst måde for mig at handle på. Teknikkerne sidder fast og er blevet en del af mig”.

Hvis du er nysgerrig på, hvad Ladyboss-metoden kan gøre for dig, så har Janne dette at sige:
Jeg vil anbefale alle, der har en vrede eller “ked-af-det-hed” over noget – at komme igennem et forløb hos dig. Dit nærvær og dine læringsmetoder fungerer – jeg er tryg i at bruge dine teknikker og kan bruge dem i SÅ mange forskellige situationer. Du har gjort en kæmpe forskel for mig!

Janne Jochims, Økonomisk rådgiver

”DET VIGTIGSTE, JEG HAR FÅET MED, ER EN INDRE RO OG TROEN PÅ MIG SELV!”
Caroline har været på et personligt intensivt forløb hos Cat’s Ladybosses. Efter en pludselig skilsmisse var hun helt slået ud og havde svært ved at finde troen på, at alt ville blive godt igen!

Men i stedet for at bruge mange måneder eller år på at komme ovenpå igen, fik hun på få måneder ændret sit mindset og fik værktøjer, som hun kan bruge resten af livet:

”Jeg har taget ejerskab over mig selv og mine følelser, og det har givet en stor følelse af frihed. Jeg er landet et rigtig godt sted, hvor jeg er glad og har en positiv og bekymringsfri tilgang til livet.

Jeg vil anbefale forløbet til andre i samme situation, fordi det er en kæmpe støtte at have dig med, og du har formået at udarbejde en konkret værktøjskasse, som man kan bruge hele tiden og ikke kun, når man er i dialog med dig”
.

Caroline

Tilmeld dig nyhedsbrevet:
https://mailchi.mp/27c973681651/ladybossnyhedsbrev

© 2021 Vienna