Referencer

Referencer er ikke “referencer” i min verden: For mig er det ændrede liv! Det er liv, der er forandrede for altid. Liv der måske var kørt fast eller kørt forkert, men tog en anden drejning. En drejning ud af en mere powerfuld og ekstraordinær vej. Liv der bare bliver SÅ meget federe, sjovere og stærkere herfra! Tillykke til alle jer mega mega-seje Ladybosser!

DET ER DE BEDSTE PENGE, JEG NOGENSINDE HAR GIVET UD!”
Jeg er dig evig taknemmelig over at du krydsede min vej, på det rigtige tidspunkt og at jeg greb bolden.

Jeg kunne ikke sidde i dag og være glad, nyde livet (trods corona isolering) som jeg gør nu, uden det var for din hjælp.


Din måde at dele dine egne oplevelser og historie, har gjort, at jeg ikke har følt mig alene og forkert. Du har givet mig et sted, hvor jeg kunne forklare mine tanker eller bare kunne sige alt uden filter og hvor jeg har fået konstruktiv feedback, som jeg har kunne bruge.
Du har givet så meget af dig selv og har vist/mærket, når man havde brug for ekstra opmærksomhed.


For eksempel, da du fulgte mig, da jeg skulle til konfirmation, hvor min ex også var der. Din opbakning og støtte var uundværlig.
Og da jeg skulle have den svære snak med min ex om vores barns konfirmation, der var du der også og forberedte mig, hjalp mig med at se flere sider, for at komme i mål med det som jeg syntes var vigtigt.


Tak er kun et fattigt ord til dig, du vil være i mine tanker til evig tid.


Du var præcis den person, jeg havde behov for og så kom du lige på det mest perfekte tidspunkt, hvor jeg havde fundet ud af, at det ikke var farligt at række ud for at få hjælp.
Det er de bedste penge jeg nogen sinde har givet ud. Hold da op jeg har fået meget mere end jeg har betalt for, alt det arbejde du ligger i forløbet, det er overvældende.


Man kan virkelig mærke, at du brænder for at hjælpe andre kvinder, som står i den situation du selv havde stået i.


Du er den ultimative LADYBOSS!!! TAK


Alice

“JEG ER FULD AF GLÆDE OG TRO PÅ FREMTIDEN. JEG HAR DET BEDRE END JEG HAR HAFT I ÅREVIS – OGSÅ I MIT ÆGTESKAB. JEG FØLER MIG STÆRK, LEVENDE, FEMININ OG TILTRÆKKENDE”.
Jeg startede i forløb hos Cat 10 måneder efter min skilsmisse. Jeg var stadig langt nede, i sorg og skilsmissen fyldte meget i mine tanker. Mine tanker kredsede meget omkring fortiden, mit forliste ægteskab og min ex.

Jeg havde store søvnproblemer. Jeg var vred og bitter og næsten konstant ked af det. Selvværdet var påvirket.

I dag – 4 måneder senere er jeg et HELT andet sted! Min ex og min skilsmisse fylder meget lidt i mine tanker. Allerede efter 1 måned hos Cat begyndte jeg at sove bedre.

Jeg er fuld af glæde og tro på fremtiden. Jeg har det bedre end jeg har haft i årevis – også i mit ægteskab. Jeg føler mig stærk, levende, feminin og tiltrækkende.

Selv mine omgivelser har bemærket forandringen – og en helt anden udstråling end de har set før, også mens jeg var gift! Jeg føler mig fri
.

Man får virkelig noget for pengene – og forløbet er alle pengene værd. Det er en virkelig god investering i mit liv og min trivsel – og Lady Boss-metoden er blevet en integreret del af min måde at være i livet på”.

Marianne, sygeplejerske

“NU VED JEG ENDELIG, HVAD JEG SKAL GØRE, NÅR JEG FØLER MIG OVERVÆLDET, TRIST ELLER FÅR ONDT I MAVEN OVER NOGET”.
“Catrine er den eneste, der har formået at forklare mig og lære mig, HVORDAN jeg håndterer mine følelser, når jeg føler mig overvældet og trist, eller får ondt i maven over noget.

Jeg har selv tidligere i mit liv spildt mange penge på terapeuter, som ikke har hjulpet mig. Og det er her, jeg er så glad for Catrines forløb, fordi det er så dejligt konkret, og fordi det ikke sovser rundt i fortiden og derved vedligeholder smerten”.

Og så er det dejligt, at øvelserne har hjulpet mig med at være mere kærlig og accepterende over for min krop!

Og mht. min ex og hans liv og valg, så er han meget langt væk nu. Det er sgu rart. Der er en verden til forskel på, hvordan jeg havde det med ham, da jeg først kontaktede dig. Og så nu. Jeg føler mig vitterligt ægte FRI af ham og det han bød mig <3

Du har så bare været meget bedre end alle til at forklare og formidle præcist HVAD man gør. HVORDAN man gør. Det er unikt. At du får budskabet ud, så jeg fatter hvad jeg skal<3. Så jeg vil faktisk påstå her, at du kan noget unikt og har lært mig noget, som ingen normalt lærer fra sig. Det er helt vildt”

Barbara, Associate


”DET ER NOGLE AF DE BEDSTE PENGE, JEG NOGENSINDE HAR BRUGT! NU SOVER JEG ALTID ROLIGT OM NATTEN”
Janne har været igennem et forløb med Ladyboss-metoden. Hun er godt nok ikke skilt, men havde hørt, at processen også virker ift. at kunne håndtere fx jobrelaterede udfordringer i ro og balance.

Og allerede efter første session kunne hun mærke en tydelig forskel! Og efter få gange kunne hun sove roligt om natten, lige meget hvad der ellers foregik i hendes liv af stressende og udfordrende ting.

Situationer, der før ville have givet Janne vågne nætter, er ikke længere noget, der holder hende vågen. Hun ved nemlig, hvad hun skal gøre for at håndtere det.

Nu sover jeg som en sten og dealer med det i dagtimerne, hvor jeg så kan være udhvilet og rationel. Min saglighed er langt større, og derfor mærker jeg også at blive taget mere seriøst”.

Tænk hvis jeg havde lært denne metode tidligere i livet!”, griner hun, ”det kunne godt nok have sparet mig for mange lange og bekymringsfyldte nætter!”

Men det er aldrig for sent at lære det! Så nu har Janne fået en værktøjskasse for resten af livet og er blevet en sand Ladyboss!

Og som hun siger: ”Hos dig har jeg lært nogle ting på en sådan måde, at de er blevet en naturlig og helt ubevidst måde for mig at handle på. Teknikkerne sidder fast og er blevet en del af mig”.

Hvis du er nysgerrig på, hvad Ladyboss-metoden kan gøre for dig, så har Janne dette at sige:
Jeg vil anbefale alle, der har en vrede eller “ked-af-det-hed” over noget – at komme igennem et forløb hos dig. Dit nærvær og dine læringsmetoder fungerer – jeg er tryg i at bruge dine teknikker og kan bruge dem i SÅ mange forskellige situationer. Du har gjort en kæmpe forskel for mig!

Janne Jochims, Økonomisk rådgiver

FRA SVÆVENDE I ”INGENMANDSLAND” EFTER SKILSMISSEN TIL INDRE RO OG SØVN PÅ EN MÅNEDS TID
Den største forandring er, at jeg inden forløbet følte mig ligesom svævende i ingenmandsland, vidste ikke hvad jeg skulle gøre af mig selv og alle mine følelser inde i kroppen. Jeg græd meget og syntes alt virkede håbløst og ligegyldigt.

Jeg kunne ikke sove, jeg faldt som oftest i en urolig og udmattende søvn men vågnede igen efter nogle få timer hvorefter tankerne og følelserne fløj rundt i hovedet på mig igen.
Ret hurtigt efter jeg var startet i forløbet hos Cat begyndte jeg at finde en indre ro som gjorde jeg kunne sove igen. Jeg kunne nemmere få “fat” på mig selv når følelserne ligesom tog magten og dermed komme ned i stress niveau igen.
Det at havde fået redskaber til selv at kunne gøre noget er virkelig en gave.


Jeg må sige, Cat har en meget stor indsigt i livets skyggesider dels pga. af hendes egne oplevelser ifm. hendes skilsmisse og hendes rygskade, som gav hende store smerter samt alt hvad det medførte af svære ting i livet. Det ved man ikke, medmindre man har prøvet det på egen krop og sjæl samt andre store udfordringer i hendes liv. Jeg mærkede tydeligt en forståelse og indsigt allerede under den første samtale vi havde
”.

Charlotte C.

”DET VIGTIGSTE, JEG HAR FÅET MED, ER EN INDRE RO OG TROEN PÅ MIG SELV!”
Caroline har været på et personligt intensivt forløb hos Cat’s Ladybosses. Efter en pludselig skilsmisse var hun helt slået ud og havde svært ved at finde troen på, at alt ville blive godt igen!

Men i stedet for at bruge mange måneder eller år på at komme ovenpå igen, fik hun på få måneder ændret sit mindset og fik værktøjer, som hun kan bruge resten af livet:

”Jeg har taget ejerskab over mig selv og mine følelser, og det har givet en stor følelse af frihed. Jeg er landet et rigtig godt sted, hvor jeg er glad og har en positiv og bekymringsfri tilgang til livet.

Jeg vil anbefale forløbet til andre i samme situation, fordi det er en kæmpe støtte at have dig med, og du har formået at udarbejde en konkret værktøjskasse, som man kan bruge hele tiden og ikke kun, når man er i dialog med dig”
.

Caroline

“JEG TROEDE IKKE, DER VAR MERE AT GØRE, DA JEG ALLEREDE HAVDE VÆRET I ET FORLØB HOS EN PSYKOLOG UDEN DE STORE FORANDRINGER”
Jeg troede ikke, der var mere at gøre, da jeg allerede havde været i et forløb hos en psykolog uden de store forandringer.

Forløbet gav mig håb, så simpelt kan det egentlig siges. Jeg sidder med en helt anden følelse i kroppen i dag.

Jeg vil helt sikkert anbefale et forløb hos dig. Du er meget lyttende og giver gode råd og “skubber” i den rigtige retning.

At du samtidig deler ud af dine egne erfaringer har betydet rigtig meget for mig. Jeg føler, at du virkelig ved, hvor hårdt det er at blive svigtet og forladt af et menneske, man har elsket højt. Det gør at du kan give den optimale støtte og hjælp. Jeg tror ikke, at man kan gøre det på den samme måde, med mindre man har prøvet det på sin egen krop”.
”Dit arbejde er så vigtigt for “os fraskilte
“.

Charlotte D.

“JEG TROEDE TIDEN VILLE LÆGE ALLE SÅR….
Forløbet med Cat har givet mig nogle værktøjer, der virkelig har hjulpet mig til at få stoppet det tankemylder omkring fortiden, skilsmissen, hvor vred jeg er og hvor dårligt jeg er blevet behandlet, som jeg ofte kørte rundt i her 2 år efter.

Til sessionerne med Cat fik jeg ikke alene værktøjerne, men også baggrunden for at netop disse værktøjer virker, og vejledning til hvordan jeg kan bruge dem i forskellige situationer.

Jeg oplever også, at jeg kan være i kontakt med eks’en (vi ses ikke og kommunikerer udelukkende på skrift) og måske nok ryge i det røde felt kortvarigt, men også hurtigt falde ned igen og tage det fra en mere fornuftig vinkel ved brug af værktøjerne.

Jeg er ikke ved et trylleslag kommet mig over skilsmissen og den behandling jeg har været udsat for, men jeg er blevet langt bedre til at håndtere følelserne og stoppe mig selv i en negativ spiral af tanker. Jeg sover faktisk også langt bedre, end jeg har gjort de sidste 2 år.

Jeg har ikke følt behov for at kontakte Cat ind imellem vores sessioner, men har haft en stående invitation til at gøre det, hvilket har været rart. Følelsen af at der er en, der altid er klar til at lytte.

Så min anbefaling herfra. Prisen var egentlig det eneste forbehold jeg havde, men det var pengene værd. Tak til Cat for at give mig værktøjerne til at arbejde med mig selv“.

Gitte, HR Business Partner

Tilmeld dig nyhedsbrevet HER

© 2022 Ladybosses.dk