BodyBliss

BodyBliss er en afslappende og afstressende kropsbehandling, der giver ro, nærvær, lethed og et naturligt ansigtsløft, da den afspænder ansigtsmusklerne.

En BodyBliss-behandling har fokus på ansigt og hoved og er særligt effektiv mod tankemylder, stress, uro og overstimulering. Og hvis man har svært ved at mærke sig selv og komme ned i kroppen.

Behandlingen er særligt givende for mødre og enlige, der giver og giver, men ikke har fokus på at modtage.

Man får afstresset kroppen og nervesystemet og får en følelse af at være rolig, let og “tanket op”.

Behandlingen kan udføres i kombination med et Ladyboss-forløb eller som enkeltstående behandling.

Den varer ca. 45 minutter med et kvarters samtale (i alt 60 minutter), og den udføres kun på kvinder. Det foregår i Holte (tæt på Holte station). Efter aftale kan jeg også nogle gange køre ud til dig mod et tillæg.

Investeringen for en BodyBliss-behandling er 995 kr. inkl. moms.

Her er hvad en kvinde sagde efter at have modtaget 3 behandlinger efter et totalt stress-kollaps:

Jeg har haft angst og stress de sidste 3 år og har gået til psykolog, body-sds og psykoterapeut… Det har hjulpet lidt, men jeg er træt af at TALE om det. Nu har jeg fået tre Bodybliss-behandlinger hos Cat og endelig er der noget, der hjælper!

Efter 4 behandlinger (cirka en måned efter sit stress-sammenbrud) skrev hun sådan her:

Er vågnet glad og udhvilet og klar til dagens opgaver! TAK! Jeg har det så anderledes <3 Du er simpelthen så dygtig og sød<3

Vil du også skyde genvej igennem din krop til mere ro, balance og glæde? Så book din tid her. Din krop vil elske dig for det:
Kontakt

© 2022 Ladybosses.dk