BodyBliss

BodyBliss er en afslappende og afstressende behandling, der giver ro, nærvær, lethed, afslapning og et naturligt ansigtsløft, da den afspænder ansigtsmusklerne.

En BodyBliss-behandling har fokus på ansigt og hoved og er særligt effektiv mod tankemylder, stress, uro, spændinger og overstimulering. Eller hvis man har svært ved at mærke sig selv og komme ned i kroppen.

Behandlingen er særligt givende for mennesker, der er i krise og oplever stress-reaktioner. For mennesker, der giver og giver, men ikke tillader sig selv at modtage. For mennesker der præsterer og præsterer, men ikke får restitueret og slappet af. Og for mennesker, der døjer med spændinger i kroppen og fx hovedpine.

Man får afstresset kroppen og nervesystemet og får en følelse af at være rolig, let og “tanket op”.

Behandlingen kan udføres i kombination med et coaching-forløb eller som enkeltstående behandling.

Den varer ca. 45 minutter med et kvarters samtale (i alt 60 minutter). Det foregår i Holte (tæt på Holte station). Efter aftale kan jeg også nogle gange køre ud til dig mod et tillæg.

Investeringen for en BodyBliss-behandling er 995 kr. inkl. moms. Prisen er inklusiv en måling af hjernebølgerne, der bl.a. viser ens evne til at slappe af.

Her er hvad en kvinde sagde efter at have modtaget 3 behandlinger efter et totalt stress-kollaps:

Jeg har haft angst og stress de sidste 3 år og har gået til psykolog, body-sds og psykoterapeut… Det har hjulpet lidt, men jeg er træt af at TALE om det. Nu har jeg fået tre Bodybliss-behandlinger hos Cat og endelig er der noget, der hjælper!

Efter 4 behandlinger (cirka en måned efter sit stress-sammenbrud) skrev hun sådan her:

Er vågnet glad og udhvilet og klar til dagens opgaver! TAK! Jeg har det så anderledes <3 Du er simpelthen så dygtig og sød<3

Målt hjerneaktivitet under en afslappende session hos mig:

Afslapning
Ro og balance og afslapning efter stress

Vil du også skyde genvej igennem din krop til mere ro, balance og glæde? Så book din tid her. Din krop vil elske dig for det:
Kontakt

© 2022 Vienna Meditation