Om Cat

Min mission er at hjælpe kvinder med en konkret køreplan til, hvordan de slipper smerten omkring fortiden på kortest mulig tid, så de kan bruge energien på at opbygge deres eget liv.

(NB. Det kan være andre kriser som skilsmisse, sygdom, fyring, retssager, identitetskrise, stress mv. Metoden er den samme).

Min mission er at hjælpe dem med at få ro og balance indeni samtidig med, at de finder ind til den kæmpe ekstra ubrugte power, de har! Vi har alle meget mere i os, og vi kan meget mere, end vi selv tror.

Nogle gange har vi bare brug for hjælp til at se det. Og denne hjælp vil jeg gerne være for andre kvinder! 

Jeg brænder indædt for, at vi skal få det bedste ud af livet og ikke bare lade dagene gå med hamsterhjul, middelmådighed og ”tristhed”. En livskrise er faktisk det BEDSTE tidspunkt til at få sadlet om, vokse og få adgang til de aflåste rum inden i dig, der har en styrke af fyrværkeri-agtig karakter! 

Det kan være svært at se, når man står midt i krisen. Og derfor er jeg her til at guide dig derhen. 

Jeg har selv gået vejen.

Jeg er startet forfra i livet flere gange. Og stået i store livskriser, både fysisk og mentalt. Den seneste var min skilsmisse. En krise der var så stor, at det føltes som om, alt liv forsvandt.

Der er ingen nem vej ud af sådan en situation, og jeg kender godt til lysten til bare at lægge sig i fosterstilling og sige, at det er de andres og livets skyld. Men der er en BEDRE vej ud:

Jeg kalder den Ladyboss-metoden®, og den har jeg udviklet på baggrund af alle de værktøjer, jeg selv brugte til at være i krisen og til at rejse mig igen. Nu har jeg dedikeret mit liv til at hjælpe andre kvinder med at komme godt igennem krisen og blive den smukkeste Fugl Føniks på den anden side!

Cat er:
Founder af Ladyboss-metoden®
Ejer af varemærkerne Ladyboss®, Ladybosses® og Ladyboss-metoden®
– Certificeret coach fra Grow2, Danmarks førende styrkebaserede coachuddannelse, der er akkrediteret på højeste niveau fra International Coaching Federation (ICF)
Certificeret FirstMind Practitioner
Certificeret Motivation Factor® Coach med speciale i indrestyret motivation
Certificeret E-stimate Practitioner – e-disc
MMT Certificeret Mentaltræner og Performance Coach
MMT Certificeret NLP coach og Executive coach
– Personlig træner i meditation og omprogrammering af hjernen
– BodyBliss-behandler (kropsterapi mod uro og tankemylder)
– Cand.mag fra Københavns Universitet og Roma Tre i Italien

Cat er desuden:
– Kærlig og omsorgsfuld, men bestemt
– Ekspert i at se hvor og hvordan dårlige undskyldninger bremser dig i din vækst
– Konstant undersøgende og udvikler hele tiden sin metode og tilretter den til den enkelte
– En Pippi Langstrømpe med en ekstravagant stil
– Livsnyder og livselsker
– Kendt under navnet Catrine Rasmussen 😉

Det siger kunderne om Cat:
– ”Cat reddede mig efter min skilsmisse! Jeg ved ikke, hvad jeg skulle have gjort uden hende. Jeg ved det faktisk ikke”, Heidi

– “Det er en kæmpe støtte at have dig, og du har formået at udarbejde en konkret værktøjskasse, som man kan bruge hele tiden og ikke kun, når man er i dialog med dig”. C

”Cat er en gudsbenådet fighter for livet. Det har jeg lært meget af”, Lone

Jeg vil anbefale alle, der har en vrede eller “ked-af-det-hed” over noget – at komme igennem et forløb hos dig. Dit nærvær og dine læringsmetoder fungerer – jeg er tryg i at bruge dine teknikker og kan bruge dem i SÅ mange forskellige situationer. Du har gjort en kæmpe forskel for mig!” Janne

“Det er noget så rart og befriende at tale med et menneske, der selv har oplevet det på egen krop. En der kender til det der “drug”, man er blevet afhængig af. Kan varmt anbefale Cat. Så dejligt og varmt et menneske har jeg ikke talt med længe!” Maria

“Cat var virkelig hjælpsom for mig- hun forstod mig i det svære sted, jeg befandt mig- og samtidig formåede hun blidt og kærligt at skubbe lidt til mig, så jeg fandt nogle nye veje at gå. Jeg er meget taknemmelig for den måde, hun hjalp mig videre på”. T

Læs flere referencer her: https://ladybosses.dk/referencer/

© 2022 Vienna Meditation