Hvad er en Ladyboss®?

I virkeligheden hjælper jeg ikke folk over skilsmisser eller kriser. Jeg uddanner LADYBOSSER!

Men hvad ER en Ladyboss®?

Har du været igennem eller står du midt i en svær tid? Enten pga. skilsmisse eller noget andet?

Hvad har du så lært af din krise indtil nu? Hvad er du i gang med at lære af din krise?
Hvordan har krisen gjort dig bedre, stærkere, gladere, dybere, rundere, helere, mere taknemmelig? Hvem blev du til på vejen?

Måske har den ikke gjort nogen af delene (endnu). Måske har den gjort det modsatte! Måske har den gjort dig mere sårbar, mere vred, mere utryg osv. Og så har du ikke fået udnyttet krisen “rigtigt”. Det er “spild af krise”! For så har det bare været ligegyldig smerte.

Og ligegyldig smerte, den gider vi altså ikke! Det er jo bare lidelse. Skal smerten være der, så skal den bruges til noget konstruktivt!

Jeg kunne også godt nøjes med at tale om, at vi skal have det godt efter skilsmissen eller efter livskrisen. Men for mig bliver det fladt og kommer til at mangle det væsentlige: At vi skal bruge krisen til at få KOMPETENCER til at deale med de svære ting i livet. For de kommer til os igen. Jeg er ked af at sige det. Men når vi har kompetencerne, så er vi ikke længere bange for det svære i livet. For vi VED, hvordan vi skal håndtere det.

Når vi kan deale med de svære ting, så kan vi bruge dem som løftestang til at nå et nyt og bedre niveau bagefter. Det er stress/lykke-balancen, som jeg også underviser i på mine Ladyboss-forløb. (Hvis smerten bare er smerte, så hiver den os i stedet ned).

Og de kompetencer har en Ladyboss!

Så hvad er en Ladyboss?

En Ladyboss er en kvinde, der har lært at håndtere livets modgang i ro og balance. Hun har lært af krisen og er kommet stærkere ud på den anden side. 

En Ladyboss giver ikke op! Livet kan være svært, og hun kan miste fodfæstet for en stund. Men hun rejser sig igen. Og hvis hun ikke kan selv, så søger hun hjælp. Alternativet er ikke en mulighed for en Ladyboss. En ladyboss lever ikke i fortiden, men har lært, at hendes fortid minus det følelsesmæssige drama er lig med visdom. 

En ladyboss går efter sine drømme og ved, at en livskrise er begyndelsen på et nyt liv, ikke enden på livet, selvom det nogle gange kan føles sådan.

Hun bliver dybere, rundere, blødere, men også mere groundet og selvsikker af alt det, hun har været igennem. Hun ved, hvad hun vil! Hun ved, at livet er til for at leves! Og hun ved, at hun er det hele værd!

Let’s go!

Se en video her, hvor jeg sætter flere ord på, hvad en Ladyboss er:

https://www.youtube.com/watch?v=Dvw-T_TA_HU&t=9s

© 2023 Vienna Meditation