Coaching

Almindelige coaching-sessioner varer ca. 90 minutter, er online via Zoom eller telefon.

Almindelige coaching-sessioner kan omhandle alt i dit liv eller på din arbejdsplads, som du har brug for at vende og finde løsninger på eller blive bedre til.

Jeg er særlig god til at hjælpe folk ud af situationer, de er kørt fast i. Hvadenten det er i privatlivet eller på arbejdspladsen. Jeg har selv prøvet at miste stort set alt og er startet forfra flere gange. Så jeg ved, hvad der skal til for at komme videre og kan motivere dig og hjælpe dig med at lægge en plan og – vigtigst af alt – få den ført ud i livet!

Mine kompetencer:

Founder af Ladyboss-metoden®, der er en transformations-metode specialudviklet til at få dig hurtigt og sikkert igennem skilsmissen eller andre kriser. Læs mere her)

– Certificeret coach med speciale i skilsmisse og livskriser. Jeg er certificeret fra Grow2 i 2009, Danmarks førende styrkebaserede coachuddannelse, der er akkrediteret på højeste niveau fra International Coaching Federation (ICF)

MMT Certificeret Mentaltræner og Performance Coach

MMT Certificeret NLP coach og Executive coach

Certificeret FirstMind Practitioner. FirstMind er en meget detaljeret styrkeprofil, som udover at eksponere alle dine top-talenter og styrker, også dykker ned i stress-adfærd, diskussionsadfærd, motivations-drivere, arbejdsstil, team-adfærd mm. FirstMind kan bruges i mang forskellige situationer, bla. personlig coaching i forbindelse med skilsmisse, jobskifte, parforhold, performance, iværksætteri mm. Det handler nemlig om at blive et helt menneske, der ved præcis, hvilke talenter vi har at spille os selv gode med!

– Certificeret Motivation Factor® Coach med speciale i indrestyret motivation
(Jeg tilbyder forløb i Motivation Factor-metoden både til enkeltpersoner, til teams og til par. Metoden kan bruges til at styrke samarbejdet både på arbejdspladsen og i parforhold)

Certificeret E-stimate Practioner – e-disc. E-disc er et styrkebaseret personprofilværktøj, der bruges til at dykke ned i en persons præferencer og adfærdsmønstre. Det er nemt og overskueligt at gå til og er kendt over hele verden.

– Personlig træner i meditation og omprogrammering af hjernen


– BodyBliss-behandler (kropsterapi mod uro og tankemylder)


– Cand.mag fra Københavns Universitet og Roma Tre i Italien

Pris pr. session: 1895 kr.

For mere info og bookning af tid, kontakt mig her: ladyboss@ladybosses.dk

© 2023 Vienna Meditation