TEST Styrkeprofil

FirstMind er en meget detaljeret styrkeprofil, som udover at eksponere alle dine talenter og styrker, også dykker ned i stress-adfærd, diskussionsadfærd, motivations-drivere, arbejdsstil, team-adfærd mm.

Gallup har fundet ud af, at organisationer, der placerer folk i de rigtige roller i forhold til deres styrke-profil, oplever stigninger på op til 23% i medarbejder-engagement, 18% øget performance, 19% stigning i salget og 29% stigning i overskuddet.

Måske “burde” du være glad i dit nuværende job, men du føler dig ikke motiveret? Eller måske føler du ikke, at dit potentiale bliver fuldt udnyttet? Måske ved du ikke engang, at dine styrker ikke bliver fuldt udnyttet! Hvis dine toptalenter og motivationsfaktorer ikke er i spil, performer du ikke på toppen.

Er du fx iværksætter er det også alfa og omega at kende sine styrker, så man kan give den fuld gas dér, og så få hjælp til det, man alligevel aldrig bliver rigtig god til. Når vi har meget fokus på vores svagheder, så dræner det os for energi.

Hvis vi derimod kan have fokus på vores talenter og motivations-drivere, og hvad der får os op om morgenen, så kan vi spille på vores psykologiske hjemmebane.

Og dét er både meget sjovere men også meget mere produktivt og effektivt.

Som leder kan du også meget bedre udnytte dine medarbejderes potentiale hvis du og de selv kender til deres styrkeprofil.

I virkeligheden burde alle kende deres egen styrkeprofil. Også i parforhold. Det gør relationer nemmere at navigere i, man kan forstå sig selv og andre meget bedre, og man kan hurtigt se, hvor man ikke skal spilde sin energi.

FirstMind kan bruges i mange forskellige situationer, bla. personlig coaching i forbindelse med talentudvikling, high-performance, iværksætteri, skilsmisse, jobskifte, parforhold, mm. Det handler nemlig om at blive et helt menneske, der ved præcis, hvilke talenter vi har at spille os selv gode med, så vi kan spille på vores psykologiske hjemmebane!

Jeg er Certificeret FirstMind Practitioner. Du kan bestille en styrkeprofil hos mig her: ladyboss@ladybosses.dk