Skilsmisse Bootcamp gruppeforløb

Skilsmisse Bootcamp – nu som online gruppeforløb!

Mit succesfulde og resultatskabende Skilsmisse Bootcamp-forløb, der får kvinder hurtigere og stærkere igennem livskrise og hjertesorg, er nu også tilgængeligt som et 8 ugers online-gruppeforløb!

DETTE ER DIN CHANCE FOR AT BLIVE EN LADYBOSS TIL EN STÆRKT STÆRKT REDUCERET PRIS. Lige nu til ekstra nedsat krise-pris, så det er NU, du skal slå til!

Er du lige blevet skilt eller har kæmpet med eftervirkningerne af skilmisse/breakup i flere år, så er dette det perfekte sted for dig at være.

Her får du nemlig ALLE mine værktøjer til at komme igennem skilsmisse og blive FRI på den anden side!

Du får også alle mine tips til at undgå faldgruberne, som jeg ser RIGTIG mange falde i. Jeg har brugt over 6 år på at studere “skilsmissens anatomi” og talt med hundredevis af skilte kvinder, så jeg ved præcis, hvad der skal til for at komme videre! Men ligeså vigtigt, så ved jeg også hvad du skal UNDGÅ for at blive hængende i de dårlige følelser, måske resten af livet. Mange vil nemlig gerne have det bedre, men bruger hver eneste dag på at øve sig på alle de ting, der vil holde dem fast for evigt. Og det vil jeg gerne hjælpe dig med at undgå!

Du skal lære at håndtere alt det svære i livet, du skal have konkrete kompetencer til håndtere stress og livskrise, du skal finde livsglæden igen, du skal blive en stærkere version af dig selv, du skal leve et nyt og fantastisk liv på den anden side af skilsmissen. Alt andet er totalt spild af liv!

Og nej, du kan ikke VENTE dig til et fantastisk liv, der pludselig en dag falder ned fra himlen. Du skal VILLE det! Du er nødt til at gøre en INDSATS! Her får du hele køreplanen samt en gruppe, der hepper på dig hele vejen 🙂 Dét er vejen til succes!

Så skal du med?

(Du er velkommen til at booke en gratis afklarende samtale for at høre mere, så du kan føle dig sikker på, at det er noget for dig).

Hvad indeholder forløbet?

 • Vores rejse sammen vil være på 8 uger, så vi kan nå at få lavet nogle varige forandringer. Vi skal have omprogrammeret hjernen, og det betyder, at den skal lave nogle fysiske forandringer. Ligesom hvis du skal have større muskler, så er du nødt til at træne i noget tid, før musklerne rent fysisk bliver større. Sådan er det også, når vi skal træne hjernen. Derefter har du værktøjerne og planen til at træne videre på egen hånd resten af livet. Så du altid er klar til at håndtere de kriser, der kommer din vej. For ja, de kommer desværre igen de kriser. I forskellige forklædninger. Det kan vi ligeså godt forberede os på.
 • Rejsen består af alle 5 steps i Ladyboss-metoden® og al den teori og praktik, der hører til. Inklusiv mit unikke mentaltræningsprogram, der er skabt præcis til denne situation (normalpris hvis du skal lære det samme på mine lange personlige Ladyboss® VIP-forløb: 28.500 kr.)
 • Ugentlig undervisning, spørgetime og opgaver
 • Lydfiler, mentaltræningsprogram, meditationer og andet undervisningsmateriale
 • Du vil få daglige sms’er til at give dig gejst og motivation
 • Du vil få adgang til min medlemsklub Mindset365 i perioden
 • Fysisk workshop hvor du kan møde de andre deltagere. Workshoppen bliver afholdt i Virum d. 26.2. kl. 11-ca. 15. Man kan også deltage online, hvis man ikke har mulighed for at komme fysisk. (OBS. denne bliver nok konverteret til en personlig 1:1 session for deltagerne, da ingen af de tilmeldte indtil videre ikke kan på denne dato).
 • Mulighed for at deltage igen til næste gruppeforløb for en symbolsk pris
 • Et uvurderligt fælleskab med andre i samme båd

Udbytte:

 • Du vil få værktøjer til at håndtere alle kriser resten af livet
 • Du vil få mere selvtillid
 • Du vil finde ind til din indre styrke og power, som du kan bruge i alle situationer
 • Du vil lære at finde ro og balance
 • Du vil blive klædt på til et nyt parforhold uden at skulle tage fortiden med
 • Du vil lære at håndtere dine følelser og tanker
 • Du vil lære at blive bossen i dit eget (indre) liv
 • Du vil lære at vende krise til kompetencer

PRAKTISK:

Pris: 9.995 kr. EARLY BIRD-PRIS med 50% rabat KUN 4997 kr!! Indtil d. 1. februar 2023.

Varighed: I alt 8 ugers undervisning plus en BONUS-workshop
1) 21.2.
26.2. BONUS: Fysisk workshop i Virum fra kl. 11-ca. 15. Man kan også deltage online
2) 28.2.
3) 7.3.
4) 14.3.
5) 21.3.
6) 28.3.
7) 11.4.
8) 18.4.

Sted: Det hele foregår på Zoom og i en lukket Facebook-gruppe med de andre kvinder

Tidspunkt: Vi mødes live hver tirsdag kl. 18-19 (tidspunktet passer helt sikkert ikke alle, men alt bliver optaget, så du ikke går glip af noget). Optagelserne kan ses igen og igen.

Tilmelding: For tilmelding og/eller spørgsmål kontakt Cat på ladyboss@ladybosses.dk

Her kan du også booke en helt gratis og uforpligtende samtale med mig, hvis du gerne vil opleve mere af, hvem jeg er, og hvordan jeg arbejder.

Hvad siger de andre Ladybosser:

Den største forandring er, at jeg føler mig FRI. Jeg har sluppet offer-rollen og lagt vreden og bitterheden på hylden. Og det er en KÆMPE lettelse.
Skilsmissen og forløbet er selvfølgelig stadig forbundet med smerte, og den “tabte” kernefamilie er og vil nok altid være en sorg.
Men jeg har fundet en FRIHED og en RO, jeg ikke har følt i mange år – måske endda aldrig før nu..
Og med alle de redskaber og øvelser jeg har fået, har det virkelig ændret alverden for mig.
Inden jeg besluttede at deltage var økonomien klart den største udfordring. Og troen på (tvivlen) om det virkede. Jeg var skrækslagen for, om jeg kunne det, eller om jeg ville blive den ene, der blev ved at sidde fast i offerrollen og selvmedlidenhed. (Jeg kan HELDIGVIS konstatere, at dit forløb VIRKER🙏🏻)
Jeg vil til en hver tid anbefale forløbet til andre. Det er uden sammenligning den største gave (og bedste investering) jeg nogensinde har givet mig selv .
Bare TUSIND TUSIND TAK FOR LIVET!
Jeg føler mig SÅ klar til at møde verden og fremtiden som aldrig før
Det gir SÅ meget mening, det du laver og gir.
Så bare TAK. Jeg er evig taknemlig
…”
Gitte

Forløbet har givet mig en kæmpe selvtillid og indsigt i hvor stærk en kvinde jeg i virkeligheden er❤️
Og jeg er gået igennem en stor udvikling, hvor jeg har fået en større indsigt i, hvordan jeg selv fungerer indeni. Desuden ved jeg idag at jeg skal stole på min egen mavefornemmelse og intuition.
Jeg har lært en masse forskelligt om hvordan vi/jeg fungerer på alle mulige måder mht følelser, hjernen, kroppen, styrker og svagheder hos mig selv og hvad der er vigtigt i livet for mig.
For mig har alle elementerne været vigtige og her efter slutningen giver det hele mening for mig hvorfor vi skulle igennem altsammen.
Det er ligesom et puslespil hvor det først er efter det er lagt at man ser resultatet og det hele giver mening. Der er intet i forløbet jeg ville have undværet.
Jeg tænker at gruppeforløbet er et godt alternativ for dem som ikke kan få råd til et personligt forløb hos dig. For i gruppeforløbet får man også en masse hjælp, selvom man deler med andre.
Jeg vil helt sikkert anbefale gruppeforløbet til andre for syntes det har været fantastisk på alle måder. Det har gjort en kæmpe positiv forskel for mig og min fremtid.
Du Cat var virkelig en redningsplanke for mig i min værste livskrise og jeg er dig SÅ taknemmelig
❤️”
Tove

“Det er nogle af de bedste penge, jeg nogensinde har brugt!
Jeg vil anbefale alle, der har en vrede eller “ked-af-det-hed” over noget – at
komme igennem et forløb hos dig. Dit nærvær og dine læringsmetoder fungerer
– jeg er tryg i at bruge dine teknikker og kan bruge dem i SÅ mange forskellige
situationer. Du har gjort en kæmpe forskel for mig!”

Janne

”Jeg startede i forløb hos Cat 10 måneder efter min skilsmisse. Jeg var stadig langt nede, i sorg og skilsmissen fyldte meget i mine tanker. Mine tanker kredsede meget omkring fortiden, mit forliste ægteskab og min ex.
I dag – 4 måneder senere er jeg et HELT andet sted! Min ex og min skilsmisse fylder meget lidt i mine tanker. Allerede efter 1 måned hos Cat begyndte jeg at sove bedre.
Selv mine omgivelser har bemærket forandringen – og en helt anden udstråling end de har set før, også mens jeg var gift! Jeg føler mig fri.
Man får virkelig noget for pengene – og forløbet er alle pengene værd. Det er en virkelig god investering i mit liv og min trivsel – og Lady Boss-metoden er blevet en integreret del af min måde at være i livet på”.

Marianne

Du var præcis den person, jeg havde behov for og så kom du lige på det mest perfekte tidspunkt, hvor jeg havde fundet ud af, at det ikke var farligt at række ud for at få hjælp.
Det er de bedste penge jeg nogen sinde har givet ud. Hold da op jeg har fået meget mere end jeg har betalt for, alt det arbejde du ligger i forløbet, det er overvældende.
Man kan virkelig mærke, at du brænder for at hjælpe andre kvinder, som står i den situation du selv havde stået i.
Du er den ultimative LADYBOSS!!! TAK“

Alice

(NB Gruppe-forløbet er helt gratis at deltage på for Ladybosser, som er – eller har været – på mine lange personlige Ladyboss® VIP-forløb (der er dog forplejningspris på 200 kr., hvis man vil deltage i den fysiske workshop). Har du tidligere været på gruppeforløb, kan du deltage igen for kun 399 kr. Hvis man skal med på fysisk workshop, så er der en yderligere forplejningspris på 200 kr.).