Skilsmisse Bootcamp gruppeforløb

Skilsmisse Bootcamp – nu som online gruppeforløb!

Mit succesfulde og resultatskabende Skilsmisse Bootcamp-forløb, der får kvinder hurtigere og stærkere igennem livskrise og hjertesorg, bliver nu lanceret for første gang som et 14 ugers online-gruppeforløb! JAAAAAAA!! Det bliver SÅ fantastisk!!

DETTE ER DIN CHANCE FOR AT BLIVE EN LADYBOSS TIL EN STÆRKT REDUCERET PRIS. Prisen bliver aldrig så lav igen!

Er du lige blevet skilt eller har kæmpet med eftervirkningerne af skilmisse i flere år, så er dette det perfekte sted for dig at være.

Her får du nemlig ALLE mine værktøjer til at komme igennem skilsmisse og blive FRI på den anden side!

Du får også alle mine tips til at undgå faldgruberne, som jeg ser RIGTIG mange falde i. Jeg har brugt 5 år på at studere “skilsmissens anatomi” og talt med hundredevis af skilte kvinder, så jeg ved præcis, hvad der skal til for at komme videre! Men ligeså vigtigt, så ved jeg også hvad du skal UNDGÅ for at blive hængende i de dårlige følelser, måske resten af livet. Mange vil nemlig gerne have det bedre, men bruger hver eneste dag på at øve sig på alle de ting, der vil holde dem fast for evigt. Og det vil jeg gerne hjælpe dig med at undgå!

Du skal lære at håndtere alt det svære i livet, du skal finde livsglæden igen, du skal blive en stærkere version af dig selv, du skal leve et nyt og fantastisk liv på den anden side af skilsmissen. Alt andet er totalt spild af liv!

Og nej, du kan ikke VENTE dig til et fantastisk liv, der pludselig en dag falder ned fra himlen. DU skal ville det! DU er nødt til at gøre en indsats! Her får du hele køreplanen samt en gruppe, der hepper på dig hele vejen 🙂 Dét er vejen til succes! What’s not to love?

Så skal du med?

Men Cat, det er jo snart jul, og derfor er det et lidt dårligt tidspunkt ifht. økonomien“.

Ærligt, så er der altid et eller andet, man kunne bruge sine penge på. En ferie, julegaver, en større lejlighed, en bytur osv. Det forstår jeg 100%.
Når det så er sagt, så er økonomi og tid er nok nogle af de mest brugte undskyldninger, vi mennesker bruger for at blive siddende præcis, hvor de er og ikke flytte sig nogen steder.

Og det er også okay at blive siddende. Men hvis du VIRKELIG gerne vil have et godt liv på den anden side af skilsmissen, så kan du næsten ikke lave en bedre investering! Den vil komme dig OG dine børn til gavn. Ikke bare nu, men resten af livet. Så jeg tænker faktisk, det er den BEDSTE julegave, du kan give dig selv og dine børn 🙂 Ja det er måske en enkelt ferie, du skal undvære. Til gengæld bliver ferierne resten af livet nok lidt sjovere, når du har sluppet fortidens smerte og ikke skal have den med som en uønsket gæst på alle ferier og i alle hverdage fremover 😉 Tag magten tilbage over dit liv! Det vil du ikke fortryde! Spørg bare de andre Ladybosser 😉

Hvad indeholder forløbet?

 • Vores rejse sammen vil være på 14 uger, så vi kan nå at få lavet nogle varige forandringer. Vi skal have omprogrammeret hjernen, og det betyder, at den skal lave nogle fysiske forandringer. Ligesom hvis du skal have større muskler, så er du nødt til at træne i noget tid, før musklerne rent fysisk bliver større. Sådan er det også, når vi skal træne hjernen.
 • Rejsen består af alle 5 steps i Ladyboss-metoden og al den teori og praktik, der hører til. Inklusiv mit unikke mentaltræningsprogram, der er skabt præcis til denne situation
 • Ugentlig undervisning, spørgetimer og opgaver
 • Lydfiler, meditationer og materiale
 • Du vil få 2 private 1:1 sessioner på forløbet
 • Du vil få 4 måneders daglige sms’er til at give dig gejst og motivation
 • Du vil få en styrkeprofil-test, der viser dine styrker, din stressprofil, din kommunikationsadfærd og dine vigtigste motivationsfaktorer i livet. Alt sammen noget vi kan bruge til at styrke kommunikationen med ex og/eller evt. nye partnere, finde ud af hvordan fremtiden skal se ud, og hvad der skal være til stede i et nyt liv, for at du kan være glad. Og meget mere.
 • Et “She believed she could, so she did”-armbånd til at huske dig selv på dagligt, at du kan, hvad du vil.
 • Fælleskab med andre i samme båd
 • Ekstra bonus i form af gæsteindlæg af Torben Rif (Tai Chi-mesteren, dobbelt Europamester) og Niclas The Dreamchaser Larsen (Verdensmester i thaiboksning). To top-atleter der vil dele deres mentaltræningstips, der sammen med Ladyboss-metoden gør dig til high-perfomer i livet!

Udbytte:

 • Du vil få værktøjer til at håndtere alle kriser i livet
 • Du vil få mere selvtillid
 • Du vil finde ind til din indre styrke og power, som du kan bruge i alle situationer
 • Du vil lære at finde ro og balance
 • Du vil blive klædt på til et nyt parforhold uden at skulle tage fortiden med
 • Du vil lære at håndtere dine følelser og tanker
 • Du vil lære at blive bossen i dit eget (indre) liv

(NB Gruppe-forløbet er helt gratis at deltage på for Ladybosser, som er – eller har været – på mine lange personlige 1:1 Skilsmisse Bootcamp-forløb! Det vil dog være uden personlige sessioner).

PRAKTISK:

Datoer: Vi starter onsdag d. 5. januar 2022 og slutter i uge 14. Lige før påskeferien.

Varighed: I alt 14 uger. Inkl. en uges vinterferie

Sted: Det hele foregår på Zoom og i en lukket Facebook-gruppe

Tidspunkt: Vi mødes live hver onsdag kl. 18-19 (tidspunktet passer helt sikkert ikke alle, men alt bliver optaget, så du ikke går glip af noget. Tidspunktet kan også rykkes, hvis det passer gruppen bedre på et andet tidspunkt).

Pris: 14.995 kr.
Indtil juleaften kl. 11.59 AM er investeringen dog KUN 9.995 kr. !!!!!

RABAT OG BONUS:

Hvis du tilmelder dig og betaler SENEST d. 30. november kl. 11.59 AM, så er investeringen KUN 8.650 kr. inkl. moms!!! Dette er en pris, der ikke vil blive tilbudt igen, for det er simpelthen så billigt. Så det er nu eller aldrig 🙂 Der er kun 12 pladser!
DERUDOVER bliver du lukket ind i Facebook-gruppen allerede d. 1.12.21 og får hjælp og støtte i løbet af december helt gratis. December kan være en hård måned for mange skilte, men her er du ikke alene 🙂

Tilmelding: For tilmelding og/eller spørgsmål kontakt Cat på ladyboss@ladybosses.dk

Hvad siger andre, der har været på mine forløb:

“Det er nogle af de bedste penge, jeg nogensinde har brugt!
Jeg vil anbefale alle, der har en vrede eller “ked-af-det-hed” over noget – at
komme igennem et forløb hos dig. Dit nærvær og dine læringsmetoder fungerer
– jeg er tryg i at bruge dine teknikker og kan bruge dem i SÅ mange forskellige
situationer. Du har gjort en kæmpe forskel for mig!”

Janne

”Jeg startede i forløb hos Cat 10 måneder efter min skilsmisse. Jeg var stadig langt nede, i sorg og skilsmissen fyldte meget i mine tanker. Mine tanker kredsede meget omkring fortiden, mit forliste ægteskab og min ex.
I dag – 4 måneder senere er jeg et HELT andet sted! Min ex og min skilsmisse fylder meget lidt i mine tanker. Allerede efter 1 måned hos Cat begyndte jeg at sove bedre.
Selv mine omgivelser har bemærket forandringen – og en helt anden udstråling end de har set før, også mens jeg var gift! Jeg føler mig fri.
Man får virkelig noget for pengene – og forløbet er alle pengene værd. Det er en virkelig god investering i mit liv og min trivsel – og Lady Boss-metoden er blevet en integreret del af min måde at være i livet på”.

Marianne

Du var præcis den person, jeg havde behov for og så kom du lige på det mest perfekte tidspunkt, hvor jeg havde fundet ud af, at det ikke var farligt at række ud for at få hjælp.
Det er de bedste penge jeg nogen sinde har givet ud. Hold da op jeg har fået meget mere end jeg har betalt for, alt det arbejde du ligger i forløbet, det er overvældende.
Man kan virkelig mærke, at du brænder for at hjælpe andre kvinder, som står i den situation du selv havde stået i.
Du er den ultimative LADYBOSS!!! TAK“

Alice