Skilsmisse Bootcamp gruppeforløb

OBS: Skriv på ladyboss@ladybosses.dk for at høre, hvornår næste forløb starter.

Skilsmisse Bootcamp – nu som online gruppeforløb!

Mit succesfulde og resultatskabende Skilsmisse Bootcamp-forløb, der får kvinder hurtigere og stærkere igennem livskrise og hjertesorg, er nu også tilgængeligt som et 12 ugers online-gruppeforløb! JAAAAAAA!! Det er SÅ fantastisk!!

DETTE ER DIN CHANCE FOR AT BLIVE EN LADYBOSS TIL EN STÆRKT REDUCERET PRIS.

Er du lige blevet skilt eller har kæmpet med eftervirkningerne af skilmisse/breakup i flere år, så er dette det perfekte sted for dig at være. (OBS, det kan også være en anden livskrise, du kæmper med at give slip på!)

Her får du nemlig ALLE mine værktøjer til at komme igennem skilsmisse og blive FRI på den anden side!

Du får også alle mine tips til at undgå faldgruberne, som jeg ser RIGTIG mange falde i. Jeg har brugt 6 år på at studere “skilsmissens anatomi” og talt med hundredevis af skilte kvinder, så jeg ved præcis, hvad der skal til for at komme videre! Men ligeså vigtigt, så ved jeg også hvad du skal UNDGÅ for at blive hængende i de dårlige følelser, måske resten af livet. Mange vil nemlig gerne have det bedre, men bruger hver eneste dag på at øve sig på alle de ting, der vil holde dem fast for evigt. Og det vil jeg gerne hjælpe dig med at undgå!

Du skal lære at håndtere alt det svære i livet, du skal finde livsglæden igen, du skal blive en stærkere version af dig selv, du skal leve et nyt og fantastisk liv på den anden side af skilsmissen. Alt andet er totalt spild af liv!

Og nej, du kan ikke VENTE dig til et fantastisk liv, der pludselig en dag falder ned fra himlen. Du skal VILLE det! Du er nødt til at gøre en INDSATS! Her får du hele køreplanen samt en gruppe, der hepper på dig hele vejen 🙂 Dét er vejen til succes! What’s not to love?

Så skal du med?

Du er velkommen til at booke en gratis afklarende samtale for at høre mere, så du kan føle dig sikker på, at det er noget for dig.

Hvad indeholder forløbet?

 • Vores rejse sammen vil være på 12 uger (plus det løse), så vi kan nå at få lavet nogle varige forandringer. Vi skal have omprogrammeret hjernen, og det betyder, at den skal lave nogle fysiske forandringer. Ligesom hvis du skal have større muskler, så er du nødt til at træne i noget tid, før musklerne rent fysisk bliver større. Sådan er det også, når vi skal træne hjernen.
 • Rejsen består af alle 5 steps i Ladyboss-metoden™ og al den teori og praktik, der hører til. Inklusiv mit unikke mentaltræningsprogram, der er skabt præcis til denne situation (normalpris hvis du skal lære det samme på mine personlige forløb: 28.500 kr.)
 • Ugentlig undervisning, spørgetimer og opgaver
 • Lydfiler, meditationer og undervisningsmateriale
 • Du vil få 3 private 1:1 sessioner på forløbet (normalpris 5985 kr.)
 • Du vil få 3 måneders daglige sms’er til at give dig gejst og motivation
 • Du vil få en styrkeprofil-test, der viser dine styrker, din stressprofil, din kommunikationsadfærd og dine vigtigste motivationsfaktorer i livet. Alt sammen noget vi kan bruge til at styrke kommunikationen med ex og/eller evt. nye partnere, finde ud af hvordan fremtiden skal se ud, og hvad der skal være til stede i et nyt liv, for at du kan være glad. Og meget mere. (normalpris 4500 kr.)
 • Et “She believed she could, so she did”-armbånd til at huske dig selv på dagligt, at du kan, hvad du vil
 • Et uvurderligt fælleskab med andre i samme båd
 • Ekstra bonus i form af gæsteindlæg

Udbytte:

 • Du vil få værktøjer til at håndtere alle kriser resten af livet
 • Du vil få mere selvtillid
 • Du vil finde ind til din indre styrke og power, som du kan bruge i alle situationer
 • Du vil lære at finde ro og balance
 • Du vil blive klædt på til et nyt parforhold uden at skulle tage fortiden med
 • Du vil lære at håndtere dine følelser og tanker
 • Du vil lære at blive bossen i dit eget (indre) liv
 • Du vil få styr på, hvad der er vigtigt for dig i dit næste livskapitel, så du ikke gentager fortidens fejltagelser

(NB Gruppe-forløbet er helt gratis at deltage på for Ladybosser™, som er – eller har været – på mine lange personlige 1:1 Skilsmisse Bootcamp-forløb! Det vil dog være uden personlige sessioner).

PRAKTISK:

Varighed: I alt 12 ugers undervisning, men forløbet varer i virkeligheden længere, da der også er sommerferie med opgaver og støtte

Sted: Det hele foregår på Zoom og i en lukket Facebook-gruppe

Tidspunkt: Vi mødes live hver tirsdag kl. 18-19 (tidspunktet passer helt sikkert ikke alle, men alt bliver optaget, så du ikke går glip af noget). Optagelserne kan ses igen og igen.

Pris: 14.995 kr.

Tilmelding: For tilmelding og/eller spørgsmål kontakt Cat på ladyboss@ladybosses.dk

Her kan du også booke en helt gratis og uforpligtende samtale med mig, hvis du gerne vil opleve mere af, hvem jeg er, og hvordan jeg arbejder.

Hvad siger de andre Ladybosser:

“Det er nogle af de bedste penge, jeg nogensinde har brugt!
Jeg vil anbefale alle, der har en vrede eller “ked-af-det-hed” over noget – at
komme igennem et forløb hos dig. Dit nærvær og dine læringsmetoder fungerer
– jeg er tryg i at bruge dine teknikker og kan bruge dem i SÅ mange forskellige
situationer. Du har gjort en kæmpe forskel for mig!”

Janne

”Jeg startede i forløb hos Cat 10 måneder efter min skilsmisse. Jeg var stadig langt nede, i sorg og skilsmissen fyldte meget i mine tanker. Mine tanker kredsede meget omkring fortiden, mit forliste ægteskab og min ex.
I dag – 4 måneder senere er jeg et HELT andet sted! Min ex og min skilsmisse fylder meget lidt i mine tanker. Allerede efter 1 måned hos Cat begyndte jeg at sove bedre.
Selv mine omgivelser har bemærket forandringen – og en helt anden udstråling end de har set før, også mens jeg var gift! Jeg føler mig fri.
Man får virkelig noget for pengene – og forløbet er alle pengene værd. Det er en virkelig god investering i mit liv og min trivsel – og Lady Boss-metoden er blevet en integreret del af min måde at være i livet på”.

Marianne

Du var præcis den person, jeg havde behov for og så kom du lige på det mest perfekte tidspunkt, hvor jeg havde fundet ud af, at det ikke var farligt at række ud for at få hjælp.
Det er de bedste penge jeg nogen sinde har givet ud. Hold da op jeg har fået meget mere end jeg har betalt for, alt det arbejde du ligger i forløbet, det er overvældende.
Man kan virkelig mærke, at du brænder for at hjælpe andre kvinder, som står i den situation du selv havde stået i.
Du er den ultimative LADYBOSS!!! TAK“

Alice