Webinar: Lær at håndtere livet i ro og balance - med nogle enkle redskaber

Lær at håndtere livet i ro og balance - med nogle enkle redskaber.

 

Vi kan ikke altid kontrollere, hvad der rammer os udefra i livet eller på arbejdspladsen: Fyring, skilsmisse, sygdom, dødsfald mv. er noget, der kan ramme os alle.

 

Men hvordan håndterer vi det, når og hvis det rammer? Eller bare når hverdagen rammer? (Den kan såmænd være hård nok!).

 

Hvis vi ikke ved, hvordan vi skal håndtere det, så kan det resultere i stress, udbrændthed osv.. Hvilket kan igangsætte andre kriser som en dominoeffekt og således gøre personen utrolig sårbar.

 

Derfor vil jeg på dette webinar lære dig nogle af mine konkrete værktøjer, som du selv kan bruge i dit liv, hvis du kommer ud for krise og pressede situationer.

 

Værktøjer som du let kan bruge i din dagligdag hjemme og på arbejdet til at håndtere svære følelser og ydre pres, mindske stress og få mere ro og balance ind i dit liv. 

 

Hvis du ikke kan ændre de ydre omstændigheder, så kan du ændre de indre!

Det lærte jeg selv på den virkelig hårde måde i 2016, hvor jeg på under en uge mistede min mand (til skilsmisse), min familie, mit hjem og mit levegrundlag.

 

Praktisk

Du får tilsendt optagelsen, når du har betalt via linket herunder.


Pris: 350 kr. TILBUD: kun 249 kr. lige nu! 


(Medlemmer af Mindset365 har gratis adgang! Optagelsen sendes på dag 6 af abonnementet)


Målgruppe: Alle køn, alle aldersgrupper. Det eneste, der er vigtigt, er, at du har lyst til at lære nogle redskaber til at få mere ro indeni i hverdagen og i pressede perioder.