Bliv en Ladyboss® med Ladyboss-metoden®

- Den hurtigste vej tilbage til livet efter din skilsmisse!

Kendt fra bl.a. Magasinet Liv, Femina og Ude & Hjemme.

Vil du gerne tage den hurtigste vej tilbage til livet efter din skilsmisse?

Jeg hedder Catrine, og jeg er kvinden bag Ladyboss-metoden®, som har hjulpet mig selv og mange andre kvinder ud på den anden side efter store livskriser.

Du kan lige nu få adgang til min historie, hvor jeg fortæller hvordan Ladyboss-metoden® hjalp mig, og hvordan den kan hjælpe dig.

Hvad er Ladyboss-metoden®, og hvordan kan den hjælpe dig?

Ladyboss-metoden® er en gennemtestet metode til at lære at håndtere følelser og tanker efter en svær skilsmisse. Det er en metode, som jeg har udviklet, da jeg bleve ramt af min egen livskrise. Jeg følte ikke, at almindelig psykolog-hjælp og terapi virkede, da jeg stadig sad fast i krisen efter flere år.

 

Metoden er en livsuddannelse, hvor du får konkrete og praktiske livskompetencer, så du kan håndtere livets op- og nedture. Det en metode, som har hjulpet mig og mange andre kvinder ud på den anden side efter en stor livskrise.

 

Ladyboss-metoden® er til kvinder, der vil følge i hundredvis af andre kvinders fodspor og transformere deres livskrise til livskulør! Det gør vi ved at transformere krisen til reelle livskompetencer, som du kan bruge til at flytte dig ud af krisen OG samtidig skabe et nyt liv med selvtillid og personlig power.

Ladyboss-metoden® har hjulpet mange kvinder videre til deres næste og bedste livskapitel!

"Jeg er fuld af glæde og tro på fremtiden. Jeg har det bedre end jeg har haft i årevis - også i mit ægteskab. Jeg føler mig stærk, levende, feminin og tiltrækkende."

Jeg startede i forløb hos Cat 10 måneder efter min skilsmisse. Jeg var stadig langt nede, i sorg og skilsmissen fyldte meget i mine tanker. Mine tanker kredsede meget omkring fortiden, mit forliste ægteskab og min ex.

Jeg havde store søvnproblemer. Jeg var vred og bitter og næsten konstant ked af det. Selvværdet var påvirket.

I dag – 4 måneder senere er jeg et HELT andet sted! Min ex og min skilsmisse fylder meget lidt i mine tanker. Allerede efter 1 måned hos Cat begyndte jeg at sove bedre.

Jeg er fuld af glæde og tro på fremtiden. Jeg har det bedre end jeg har haft i årevis – også i mit ægteskab. Jeg føler mig stærk, levende, feminin og tiltrækkende.

Selv mine omgivelser har bemærket forandringen – og en helt anden udstråling end de har set før, også mens jeg var gift! Jeg føler mig fri.

Man får virkelig noget for pengene – og forløbet er alle pengene værd. Det er en virkelig god investering i mit liv og min trivsel – og Lady Boss-metoden er blevet en integreret del af min måde at være i livet på.

- Marianne, sygeplejerske

"Den største forandring forløbet har givet mig er evnen til at være rolig og slappe af i mange situationer, hvor jeg førhen måske ville blive nervøs og reagere stresset."

Desuden det at vide at man kan ændre sin egen sindstilstand, det er virkelig noget der giver én power, at vide at man ikke bare skal sætte sig tilbage og vente på at det går over, man at man kan handle på det. Det er virkelig en super power.

Jeg øver mig stadigvæk, men bare det at vide at man kan, det hjælper.

Desuden er jeg helt sikker på at jeg som den følsomme og empatiske person jeg er, uden at have startet forløb hos dig, ville have haft utrolig svært ved at slippe min ex-mand, og ikke mindst forblive et offer i lang tid. Det var bestemt min redning at starte så tidligt i forløbet, for at undgå at havne i den rolle i årevis, nu er jeg meget opmærksom på at undgå det, og prøver at komme ud af tilstanden hver gang jeg kan mærke jeg falder tilbage i den.

Jeg er MEGET mere rolig, i alle aspekter i mit liv 

Jeg har fået fornyet mod på livet, selv på de svære dage. Men det er som om jeg nu har en superpower jeg kan bruge til mange forskellige ting, jeg er også MEGET bedre til at sige "pyt" når noget ikke lige går som jeg troede, så ved jeg det ordner sig alligevel. Jeg er meget mere rolig.

Kære Cat, du reddede mig lige der hvor min verden var i ruiner. Jeg husker den ene sætning "jeg holder dig i hånden hele vejen", det var det allervigtigste.  Jeg vidste du forstod mig, du kendte smerten, og du ville være der for mig, jeg følte mig taget så kærligt af, og du føltes som en ven jeg havde haft længe. Det reddede mig lige der!

Jeg fik mod på at starte mit nye liv allerede tidligt i forløbet, og fik så mange gode redskaber og gode stunder. Jeg har været utrolig glad for at jeg fysisk kunne besøge dig, den nærkontakt betød utrolig meget for mig. Dine bliss-behandlinger har også lige det jeg havde brug for i starten, hvor min krop var i chok.

Jeg havde sjovt nok ingen bekymringer inden forløbet, jeg havde en fornemmelse af at det var det helt rigtige. Hvem vil ikke gerne være en ladyboss®?

Det har betydet så utroligt meget for mig at få den hjælp! Det er jeg evig taknemlig for. Det er et helt unikt univers du har skabt for os ladybosser®, du giver så meget af dig selv i hele dette, og det mærker man tydeligt.

- Louise Barfod

Min historie - Sådan blev jeg en Ladyboss®!

Metoden skabte jeg oprindeligt til mig selv, da jeg sad fast i livet, efter min mand havde forladt mig, og jeg samme uge mistede mit hjem og mit levegrundlag. Jeg prøvede alt det konventionelle for at slippe fri og rejse mig, men jeg sad stadig fast i vrede, sorg og bitterhed efter flere år.

 

Derfor skabte jeg Ladyboss-metoden®. For jeg ORKEDE ikke have det dårligt mere! Metoden virkede SÅ godt og SÅ hurtigt, at jeg efterfølgende besluttede at hjælpe andre kvinder ud af deres hjerteknuste eller svære livssituation. Jeg har ikke lavet andet siden.

 

Nu kan DU få hele min historie her og høre, hvordan du også kan rejse dig fra din situation. Stærkere og visere – og måske – gladere end før.

 

Du har været igennem nok nu! Skriv dig op til mit nyhedsbrev her og få med det samme adgang til min historie.

Er du klar til at blive en Ladyboss®?

Hvis du allerede er klar til at blive en Ladyboss®, så kan du booke en tid i min kalender. Her tager vi en uforpligtende snak om, hvordan Ladyboss-metoden® kan hjælpe dig.

Vil du kontakte mig direkte, så kan jeg fanges på følgende:

Mail: ladyboss@ladybosses.dk

Telefon: 21 90 49 58