Meditation til at give slip på din ex

MEDITATION TIL AT SLIPPE DIN EX, HVIS HAN/HUN FYLDER FOR MEGET INDEN I DIG

Få en meditation, der er lavet specielt til at give slip på din ex, hvis han eller hun fylder alt for meget efter din skilsmisse eller breakup.

Når man bliver skilt, kan det føles som om, den anden part godt nok er flyttet UD, men til gengæld er flyttet IND i ens hoved.

Specielt når der bliver stille, og børnene måske er hos den anden, så starter tankerne om hvad den anden part laver, hvorfor personen gik, eller om man skulle have gjort noget andet osv. osv.

Måske kan du holde tankerne på afstand, når du laver andre ting og taler med nogen, men din ex fylder ALT for meget, så snart du er alene.

Hvis dette gælder dig, så har jeg lavet denne meditation, som vil lære dig, hvordan du kan holde mental afstand til din ex, samtidig med at du kan finde ro inden i dig selv.

For lige meget hvad der er sket, så er det vigtigt, at DU tager hånd om din indre energi. Det er nemlig dén, du skal bruge til at bygge dit nye liv op med.

Så for kun 249 kr. får du her en meditation, der kan hjælpe dig igennem en svær tid og træne din hjerne i at holde din ex ude af dit indre.

Du kan også bruge den i alle mulige andre situationer resten af livet, hvor du oplever, at andre personer fylder alt for meget inden i dig.

Du sender blot en sms til 61697410 med din mailadresse og teksten “meditation ex”. Så får du et Mobilepay-nummer, du kan betale på. Du får meditationen tilsendt på mail i mp3-format. Den kan også sendes på sms, hvis det foretrækkes.

© 2021 Vienna