Meditation til at give slip på vrede og uretfærdighed

MEDITATION TIL AT GIVE SLIP PÅ VREDE OG URETFÆRDIGHED

Få en meditation, der er lavet specielt til at give slip på vrede og uretfærdighed i en skilsmisse.

Vrede og uretfærdighed kan fylde meget i en skilsmisse, og det kan nogle gange føles svært at gøre noget ved, andet end at lade tiden gå. Du har måske talt og talt om det med venner, familie, og måske din psykolog, men du føler alligevel, at du sidder fast i vreden, fordi det hele jo er uretfærdigt, og/eller du synes, din ex er tarvelig osv.

Jeg har specialiseret mig i netop denne udfordring, for vrede er til at give HANDLING og FORVANDLING, ikke indre MISHANDLING! Og jeg vil mene, at denne meditation er det tætteste (disclaimer: Der findes sjældent quickfix’es, så derfor skriver jeg “det tætteste”), du kan komme på en “quickfix”-løsning, når det gælder vrede og uretfærdighed.

For kun 249 kr. får du altså en meditation, der kan hjælpe dig igennem en svær tid. Du kan også bruge den i alle mulige andre situationer resten af livet, hvor du måske bliver uretfærdigt behandlet og/eller bliver vred.

Du sender blot en sms til 61697410 med din mailadresse og teksten “giv slip på vrede”. Så får du et Mobilepay-nummer, du kan betale på. Du får meditationen tilsendt på mail i mp3-format. Den kan også sendes på sms, hvis det foretrækkes.

© 2021 Vienna