Meditation til at give slip på vrede og uretfærdighed

MEDITATION TIL AT GIVE SLIP PÅ VREDE OG URETFÆRDIGHED

Få en meditation og mentaltræning, der er lavet specielt til at give slip på vrede og uretfærdighed i en skilsmisse eller andre kriser.

Vrede og uretfærdighed kan fylde meget i en skilsmisse, og det kan nogle gange føles svært at gøre noget ved, andet end at lade tiden gå. Du har måske talt og talt om det med venner, familie, og måske din psykolog, men du føler alligevel, at du sidder fast i vreden, fordi det hele jo er uretfærdigt, og/eller du synes, din ex er tarvelig osv.

I Ladybosses har jeg specialiseret mig i netop denne udfordring, for vrede er til at give HANDLING og FORVANDLING, ikke indre MISHANDLING! Og jeg vil mene, at denne meditation er det tætteste (disclaimer: Der findes sjældent quickfix’es, så derfor skriver jeg “det tætteste”), du kan komme på en “quickfix”-løsning, når det gælder vrede og uretfærdighed.

For kun 249 kr. får du altså en meditation, der kan hjælpe dig igennem en svær tid. Du kan også bruge den i alle mulige andre situationer resten af livet, hvor du måske bliver uretfærdigt behandlet og/eller bliver vred.

Du kan købe den via dette link og får den med det samme:

https://ezme.io/c/xYO/Rubb

Du kan også skrive dig op til nyhedsbrevet her, så får du muligheden for at købe meditationen til kun 129 kr.

Du kan skrive dig op her: https://ezme.io/u/xYO/RzUR

© 2022 Vienna Meditation