Lev som en Ladyboss-forløb

Lev som en Ladyboss

Lev som en Ladyboss! Det er for kvinder der gerne vil træde ind i deres lys og power, uden at bruge en masse tid på at tale om problemerne.

Det er for kvinder, der har lyst til at BLOMSTRE og SHINE.

Det er for kvinder, der ikke er i dyb krise (mere), men føler der mangler noget i livet.

Hvis det er dig, så føler du måske, at livet styrer dig, mere end du styrer livet. Du føler dig måske forkert og utilfreds.

Du drømmer derimod om at have et liv, hvor du har selvtillid, er stolt af dig selv, er modig og har tillid til, at du kan tackle hvad der kommer imod dig, lige så vel som at du kan skabe dét, du drømmer om.

Du har lyst til at kaste dig ud i livet, men du tør ikke, eller du ved ikke hvordan.

Det er for dig, der er klar til at investere i dig selv!

Så hvis du er klar til at få handlingsplanen til at leve livet som en Ladyboss…. Klar til at få energi, selvtillid og indre power…. Klar til at få livsENERGI og livsGLÆDE…..

Så er dette Ladyboss-forløb noget for dig! For NU er det tid til at handle! NU er det tid til at blive ambitiøs med dit liv og med dig selv!

Det er et individuelt 8 ugers-forløb med mig, hvor noget er hjemmearbejde og noget er 1:1-onlinesessioner. Det er Ladyboss-metoden kombineret med alt mulig andet fedt, som jeg bruger i min hverdag til at leve som en Ladyboss.

Skriv til mig på ladyboss@ladybosses.dk , hvis du vil høre mere.

Det er selvfølgelig helt uforpligtende at kontakte mig.

Ps Hvis du stadig er i krise og kæmper med svære følelser og tankemylder, sorg, vrede osv., så er dette forløb noget for dig: Skilsmisse Bootcamp (Det er også for kvinder, der ikke er skilt, men står i andre livskriser. Metoden er den samme).

© 2023 Vienna Meditation