Den digitale Ladyboss®-pakke

Julegaven til dig, der ikke gider spilde livet på indre stress, tankemylder og anspændte relationer!

Dette er en pakke til at skabe et roligt indre OG skabe lette relationer.

Pakken du kan bruge igen og igen og igen.


JA julen kan godt nok være en tid, hvor følelserne sidder uden på tøjet.

Lad os lade være med at lade dem blive siddende derude og i stedet følge dem hjem, hvor de hører til❤️

HUSK det er de sværeste perioder, der definerer os som mennesker, så lad os give den gas og blive superbrugere i at navigere i det.

Du har sikkert tænkt tanken: “Hvis bare nu Svend-Bent eller Pernille liiiiiige ville gøre sådan og sådan”, eller “ikke-gøre sådan og sådan….. ja så så man lige mig have det helt fantastisk!” 

Problemet er, at livet er fyldt med Svend-Bent og co’s benspænd. Og især i disse juletider… åhhhh der kan vi blive udfordret. 

Både af de andre, men også af vores egen indre dialog.

SÅ derfor skal vi i denne pakke arbejde både med det udviklingspotentiale, der er qua vores relationer. (Hvadenten du er gift eller skilt og/eller er en del af en sammenbragt familie). OG så skal vi arbejde med den indre dialog. For den er nøglen til, om vi får en god julemåned eller ej.

Jeg har været lige dér, hvor du er! Så jeg ved, hvor frustrerende det er. Men jeg ved også, hvad der skal til for at rejse sig stærkere end nogensinde før.

Kan du lære alt om relationer og indre arbejde i denne jule-pakke? Nej selvfølgelig ikke. Så ville jeg være magiker, hvis jeg lige kunne trylle alt godt for 399 kr. Og der er jo også en grund til, at jeg normalt arbejder med kvinder på lange forløb.

MEN jeg kan give dig en hestesko og hjælpe dig med at være i noget af det svære, samtidig at du får en idé om, hvordan du kan bruge din skilsmisse-relation eller dit eksisterende parforhold til at blive en bedre version af dig selv. 

Du får adgang til følgende træninger:

1. En måneds daglige sms’er, der skal guide dig mod mirakel-energi og væk fra kamp og problemer.

2. Afslapningsøvelsen som er grundøvelsen på alle mine forløb.

3. To forskellige meditationer/mentaltræninger, der kan hjælpe dig med at lede dine tanker i den rigtige retning, samtidig med at du afslapper dit nervesystem. 

  • Identitetstræning
  • Energitræning og indre dialog

4. Foredrag om at skabe en lækker indre dialog. Uden den så er det svært at finde roen indeni samt skabe de behagelige relationer.

5. Foredrag om at bruge relationerne til at skabe vækst. JA også de svære relationer! Måske ISÆR de svære relationer. 

6. Foredrag om at skabe bevidste parforhold. Det er nemlig her, relationer for alvor kan blomstre. Og JA det er også til dig, der er single.

Pakken har en normalpris på over 2000 kr. men i anledningen af julen 2023, så er prisen KUN 399 kr. indtil d. 24.12.23.

Herefter bliver prisen 899 kr.

Den bliver din her:

JA TAK! Hit med et roligt indre og dejlige relationer!